Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το δίλημμα

Ένα νεαρό κορίτσι  έχει  κουβέντα στο διαδίκτυο με έναν άντρα που δεν τον γνωρίζει. Ο άντρας της ζητάει να συναντηθούν. Την κάνει να νιώθει ότι είναι πραγματικά ξεχωριστή !!! και αυτό της αρέσει πολύ!!! Aποφασίζει να πάει στο ραντεβού.



Αλλά είναι πραγματικά η αλήθεια;
Τι πρέπει να κάνει η νεαρή κοπέλα;


Γράψτε τα σχόλια σας και σχολιάστε αυτά που έγραψαν οι συμμαθητές σας.


20 σχόλια:

  1. Εγώ θα έλεγα να μην πήγαινε στο ραντεβού γιατί μπορεί να είχε γίνει κάτι κακό όπως να την είχε πάρει και να την είχε κλέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κοριτσι επρεπε να βγενει ραντεβου μονο με παιδια της ηλικιας της οχι με ενηλικες που μπορουν να τη μπεξουν με ναρκοτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην πήγαινε στο ραντεβού,γιατί το αγόρι που μιλούσε μαζί του μπορεί να ήταν κακός άνθρωπος όπως ναρκομανής κ.α.,και να την σκότωνε σε ένα έρημο μέρος (κάπου που να μην είχε πολύ κόσμο) ή και να την βίαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ηξερε πρωτα ποιος ειναι αυτος που στελνει μηνυματα και μετα να πηγαινε στο ραντεβου. καλυτερα να εκανε παρεα με τις φιλες της παρα με αγνωστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήμουν στη θέση του κοριτσιού δεν θα είχα πάει καθόλου και θα τον είχα πατήσει διαγραφή για να μην μπορεί να μου μιλήσει. θα προτιμούσα να έπαιζα με τους φίλους της ηλικίας μου και όχι με κάποιους άγνωστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πιστεύω πως το κορίτσι δεν θα έπρεπε να είχε γνωρίσει καν αυτόν τον άντρα στο διαδίκτυο.Δεν θα έπρεπε να τον δεχτεί ως φίλο της στο accunt της!!! Έκανε πολύ καλά που πέταξε την κάμερα και αποφάσισε να πάει να παίξει με τις φιλενάδες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κοπέλα από την αρχή θα έπρεπε να μιλήσει στους γονείς της ή σε κάποιον μεγάλο για την επικοινωνία της με τον άγνωστο στο διαδίκτυο. καλά έκανε και αποφάσισε να κλείσει την κάμερα και να διαγράψει τον αγνωστο φίλο της. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το νεαρό κορίτσι δεν πρέπει να γνωρίσει αυτόν τον ξένο άντρα γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να της κάνει! Μπορεί να της κάνει μεγάλο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H κοπέλα θα έπρεπε εξαρχής να μην μιλήσει με αυτόν τον άντρα στο διαδίκτυο γιατί δεν ξέρει τι κακό μπορεί να της κάνει.Επίσης θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει τους γονείς της πριν πάει σε αυτό το ραντεβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κοπέλα αυτη δεν έπρεπε να βγεί με ένα άγνωστο αλλά με τισ φίλες τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό είναι να μην δεχόμαστε τα έτοιμα φιλίας από ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε .Επειδή όμως είμαστε παιδιά και πολλές φορές δεν μπορούμε να σκεφτούμε τη μπορεί να συμβεί όπως η κοπέλα, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί...Η κοπέλα θα έπρεπε να μην δεχτεί το έτοιμα διαφορετικά θα έπρεπε να μιλήσει στους γονείς της .και σίγουρα δεν θα έπρεπε να πάει στο ραντεβού με έναν άγνωστο διότι δεν ήξερε πραγματικά το αληθινό του πρόσωπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έπρεπε να τον γνωρίσει καθόλου αυτό τον άνδρα και έπρεπε να τον είχε διαγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω πιστευω πως δεν επρεπε να του απαντησει γιατι δεν ηξερε τι ανθρωπος ηταν και επρεπε να τον ειχε διαγραψει απο φιλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το κοριτσι δεν επρεπε να παει στο ραντεβου γιατι ο ανδρας μπορει να την ειχε εκβιασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επρεπε να μην απαντησει στα μυνηματα και να καλουσε ο 11012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kατά την γνώμη μου , κανένας σας δεν πρέπει να δέχεται για φίλιους του ανθρώπους που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του .
    Έκανε πολύ καλά που γύρισε την κάμερα και αποφάσισε να πάει να παίξει με τις φιλές στης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατά την γνώμη μου, δεν έπρεπε να απαντήσει στα μηνύματα γιατί δεν ήξερε ποίος ήταν κι ακόμα και αν απαντούσε έπρεπε να μιλήσει σε κάποιον μεγάλο ή να καλούσε το 11012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επρεπε να μην συναντηθει με τον μυστιριοδες τοιπο.Και να μην απαντησει στα μυνηματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ πιστεύω ότι και να τον είχε φίλο δεν θα ήταν κακό απλά θα έπρεπε να προσέχει!(τελεία και παύλα)$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. έπρεπε να το πει στους γόνεις της ή αλλίως σε κάποιον που εμπιστεύεται και να τηλεφωνήσει στο 11012

    ΑπάντησηΔιαγραφή