Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Types of Cyberbullying

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο ξανά και σχολιάστε ποιες μορφές ηλεκτρονικού εκφοβισμού αναγνωρίζετε από αυτές που συζητήσατε στη διάρκεια του μαθήματος με τη δασκάλα σας. Να γράψετε πρώτα την αγγλική λέξη και μετά την αντίστοιχη ελληνική.


14 σχόλια:

  1. masquerading- μεταμφιέζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή μετάφραση, όμως σε ποια μορφή του ηλεκτρονικού εκφοβισμού αναφέρεται συγκεκριμένα; Μπορείς να γράψεις ένα παράδειγμα;

      Διαγραφή
    2. Αναφέρομαι συγκεκριμένα:όταν μεταμφιεζόμαστε και προσποιούμαστε ότι ήμαστε κάποιος άλλος και λέμε διάφορα άλλα

      Διαγραφή
  2. anonymity=ανωνυμία
    pseudonym=ψευδώνυμο
    flaming=φλεγόμενος
    masquerading=μεταμφιεσμένος
    outing=εκδρομή
    harassment=παρενόχληση
    exclusion=αποκλεισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. flaming, outing and masquerading have another meaning when we talk about cyber bullying. Αν δεν μπορείς να βρεις την αντίστοιχη μορφή ηλεκτρονικού εκφοβισμού, θα μπορούσες να γράψεις ένα παράδειγμα, για να καταλάβουμε σε ποια μορφή cyber bullying αναφέρεσαι.

      Διαγραφή
  3. anonymity-ανωνυμία,pseydonym-ψευδωνυμία,flaming-διαφωνία,masquerading-μεταμφίεση,outing-δημοσίευση,harassment-παρενόχληση,exclusion-αποκλεισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Harassment=is when someone is teasing you. Παρενόχληση= είναι όταν κάποιος σε πειράζει.
    Masquerading= is when someone represents that is someone else.Μεταμφίεση= είναι όταν κάποιος απεικονίζει ότι είναι κάποιος άλλος.
    Exclusion= is when someone doesn't want you in their team or group (school). Αποκλεισμός= είναι όταν κάποιος δεν σε θέλει στην ομάδα του ή στην παρέα του (σχολείο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bravo Tamara! I see that the meaning of these terms is clear to you! Well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anonymity=όταν κάποιος κάνει απειλητική παρατήρηση, αλλά είναι σε θέση να κρύψει τον εαυτό του.Pseudonym= είναι ένα ψευδώνυμο που οι θύτες μπορούν να αλλάξουν το όνομά τους σε κάτι προσβλητικό.Flaming= είναι μια έντονη επιχειρηματολογία που γίνεται συνήθως σε chat rooms πάντα μέσω μηνυμάτων ή email . Masquerading= περίτεχνα από cyberbullying όπου ο νταής προσποιείται ότι είναι κάποιος που δεν είναι. Outing public display ή δημόσια προβολή ή διαβίβαση των προσωπικών επικοινωνιών, όπως τα μηνύματα κειμένου φωτογραφίες βίντεο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε άμεσο μήνυμα.Harassment= επανειλημμένα ο θύτης στέλνει μηνύματα προσβλητικού περιεχομένου σε ένα άτομο ή μια ομάδα. Exclusion= είναι όταν κάποιος δεν σε θέλει στην παρέα του και σε διώχνει στο σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. anonymity=ανωνυμια
    masquerading=μεταμφιεση
    exclusion=αποκλισμος
    psedonim=ψευδονιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. anonymity=ανωνυμία
    pseudonym=ψευδώνυμο
    flaming=φλεγόμενος
    masquerading=μεταμφιεσμένος
    outing=εκδρομή
    harassment=παρενόχληση
    exclusion=αποκλεισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή