Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τι γνωρίζετε για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό;



Από την προσωπική σας εμπειρία, γράψτε τι γνωρίζετε για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό και σχολιάστε δύο τουλάχιστον από τις απαντήσεις των συμμαθητών σας.

24 σχόλια:

  1. Ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι το να σε απειλούν μέσω διαδικτύου και να παίρνουν τα στοιχεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου ,ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι όταν ένας ξένος άνθρωπος προσπαθεί να κάνει ένα παιδί φίλο του και να του κάνει κακά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρω ότι ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι όταν απειλώ κάποιον από τον
    υπολογιστή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος σε ντροπιαζει σε ολη σου τη Ζωη αν την πατησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ νομίζω πως ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι κάποιος που φοβίζει τους άλλους μέσω διαδικτύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά τη γνώμη μου, ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι ο εκβιασμός μέσω internet από κάποιους κακούς ανθρώπους,Γι'αυτό πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί κι αν δεχτούμε κάποιον ηλεκτρονικό εκφοβισμό πρέπει αμέσως να ενημερώσουμε τους γονείς μας ή κάποιον ενήλικα κι αυτός να καλέσει το 11012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πιστεύω ότι ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι μια σύγχρονη μορφή εκφοβισμού οπου γίνεται μέσα απο το διαδικτυο όταν δήλαδη καποιος σε απειλεί,σε βρίζει, δημοσιεύει προσωπικά σου στοιχεία χωρίς τη θέληση σου.Σκοπός ειναι να σε απομονώσει,να σε φοβίσει,να σε εκθέσει με τροπο απειλητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστευω οτι ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος ειναι οι Ιοι και οι χακερς στο ιντερνετ που σε ντροπιαζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατα τη γνώμη μου ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος ειναι πολυ επικίνδυνος γιατι μπορει να βάλει σε κινδυνο πολλους ανθρώπους. αυτό γίνεται όταν κάποιος δημοσιευσει προσωπικες πληροφορίες καποιου προσωπου, οταν τον απειλη για τη ζωη του ή ακόμα, όταν τον φοβιζει με μηνύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι ένα είδος ΒΙΑΣ μέσο υπολογιστή. για παράδειγμα όταν κάποιος σου ζητάει πληροφορίες που είναι προσωπικές όπως όνομα, επίθετο,.... Ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι ένα πολύ κακό πράγμα και εύχομαι να μη συμβει σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός για εμένα είναι όταν κάπιος εκβιάζει κάπιον ή ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς την άδεια του παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά την γνώμη μου ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι η βία που γίνεται μέσο τον δικτύων του internet ή ακόμα από SMS ήMMS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ηλεκτρικός εκφοβισμός πραγματοποιείται δια μέσω του διαδικτύου και ειδικότερα μέσω Facebook ή άλλων site επικοινωνίας. Συνήθως οι θύτες στέλνουν μηνύματα ανώνυμα με σκοπό να προσκαλέσουν το φόβο στο θύμα και να του μειώσουν την συναισθηματική υπόληψη. Συνεπώς οδηγούν το άτομο σε αδιέξοδο. Το χειρότερο όμως είναι πως οι θύτες είναι πιθανό τα μηνύματα αυτά να τα διαδώσουν ολόκληρο τον διαδίκτυο χώρο με αποτελέσματα να ξευτελίζεται και να αποτελεί αντικείμενο χλευασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός ειναι ενας καινούριος τροπος εκφοβισμου από το Internet και τα κινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατά την γνώμη μου, ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι όταν απειλή κάποιος κάποιον μέσω ηλεκτρικών συσκευών όπως το κινητό, ο υπολογιστής κ.α.Επίσης μπορεί να μάθει στοιχεία για εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατά τη γνώμη μου ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι μια μορφή βίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηλεκτρονικός εκφοβισμός είναι όταν κάποιος μας απειλεί για οποιδήποτε λόγω μεσω διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατα την γνωμη μου ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος ειναι ενα συχνο φαινομενο στην εποχη μας.Ο καθενας μας μπορει να πεσει θυμα ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ηλεκτρονικος εκφοβισμος για μενα ειναι η βια που γινεται μεσω internet και μπορει να σου καταστρεψει τη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πιστευω κατα τη γνωμη μου οτι ο ηκτρονικοσ εκφοβισμοσ ειναι οταν καποισ εκβιαζει καποιν μεσω interent.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο ηλεκρονικος εκφοβισμος ειναι οταν περνουν τα στοιχια σου μεσο internet και προσπαθουν να σου κανουν κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος ειναι μεσο διαδικτιου σε απιλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κατα την γνωμη μου ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος ειναι μια μορφη βιας μεσω internet.Που μπορουν να σου παρουν προσωπικα στοιχεια και να σου καταστρεψουν την ζωη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ηλεκτρονικος εκφοβισμος ειναι οταν καποιος η καποια που δεν γνωριζουμε μας ξεφτιλει μεσο υπολογιστη,ταμπλετ η κινητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή